Ádám Villa logo

Konferenciaszervezés az Ádám Villában

2021. május 20.

A konferenciaszervezés összetett feladat, mely a komoly utánajárás miatt hosszú időt vesz igénybe. A munkafolyamatok és a szervezés sajátosságai több tényezőtől is függenek.

A konferenciaszervezés első lépéseként a legfontosabb adatok meghatározása kulcsfontosságú, hiszen ezekre az információkra lehet építeni a szervezés további szakaszait. Az alapvető adatok közé sorolható a konferencia kezdetének és végének időpontja. Konferenciaszezonnak a tavaszt és az őszt tekinthetjük. Egy konferencia általában néhány napot igénybe vesz, hossza akár 4-5 nap is lehet. Alapvető feladat az adatok felvétele, továbbá az előadók, előadások számának meghatározása, a konferencia résztvevőinek létszáma, információ az előadók és a konferencia résztvevői által beszélt nyelvekről, a technikai eszköz igény, esetleg szükséges-e tolmácsberendezés, valamint a megrendelő által igényelt protokolláris vendéglátás adatai.
Ha Ön is szeretne profi konferenciaszervezést, vegye fel velünk a kapcsolatot, az Ádám Villa megvalósítja egyedi igényeit is!

envelopephone-handsetmap-marker