Ádám Villa - Konferenciára
Elegáns konferencia helyszín a belvárosban

Az Ádám Villa ideális konferencia helyszín kisebb létszámú, rendezvények, szakmai bemutatók, kiállítások, konferenciák, összejövetelek számára Budapest szívében a Városligettől pár lépésre. A villa kialakítása reprezentatív, minden részlete a minőséget, az élő hagyományokat és eleganciát sugallja.
Segítünk a konferencia zökkenőmentes lebonyolításában, hogy minden itt töltött perc kellemesen és hasznosan teljen, értéket adhasson vendégeinek. A villa csendes, parkos kertben áll, a termek belső akusztikája is kiváló, így akár 60-70 résztvevő is jól lát és hall mindent, hangosítás sem feltétlenül szükséges.
Amennyiben igénylik minden technikai eszközt is biztosítani tudunk a konferenciához, modern és kiváló minőségben.
A termek sötétíthetők is. Professzionális 3000 ANSI Lumen fényerejű projektoraink, minden fényviszonyok között működőképesek. Igény szerint laptopot, presentert, pulpitust, hangosítást, extra fénytechnikát is biztosítunk. A nagy technikai igényű konferenciák esetén rendelkezésre áll + 3×32A külső áramvételi lehetőség is.
Keresse munkatársainkat, segítünk a szervezésben!

Ádám Villa Konferenciára
Ádám Villa Konferenciára
Ádám Villa - Sajtótájékoztatóra
Szép környezet és modern technika a ma híreinek

Sajtótájékoztatóját velünk rugalmasabban tudja szervezni, mint egy szállodával, vagy étteremmel, mivel itt mindent az Ön és rendezvénye igényeihez tudunk igazítani.

Reprezentatív, ám elérhető költségvetésű sajtótájékoztatót szeretne tartani? Cégek, intézmények, alapítványok vagy diplomáciai szervezetek számára is alkalmas, méltó helyszín az Ádám Villa. A Fasorban, csendes, saját ősfás, parkos és belső kertes részen áll.
A termek gyönyörűen díszítettek, ám a belső akusztika is kiváló, így ültetve akár 60-70, résztvevő is jól lát és hall mindent, hangosítás sem feltétlenül szükséges.
Teljes hátteret biztosítunk, így Önnek csak meg kell tartania a programot, mi a parkolástól a vendégek ellátásáig, a sajtó fogadásáig mindent vállalunk.

A termek sötétíthetők, 3000 ANSI Lumen fényerejű projektoraink, minden fényviszonyok között működőképesek. Igény szerint laptopot, presentert, pulpitust, hangosítást, extra fénytechnikát is biztosítunk.

Ápolt, parkos kert várja vendégeit, így tavasztól őszig a megszokottól eltérő, exkluzív helyszínt biztosíthat rendezvényéhez.

Ádám Villa Sajtótájékoztatóra
Ádám Villa Sajtótájékoztatóra
Ádám Villa - Tréningre, oktatásra, továbbképzésre
Könnyen megközelíthető helyen, saját parkolóval

Itt minden adott, hogy stílusos és színvonalas környezetben tarthassa meg oktatási rendezvényeit. Nem csak az lesz emlékezetes, amit mond, hanem az is, ahol mondja. Rugalmasak vagyunk, a hotelekkel és az éttermekkel szemben: nálunk nincs kötelező fogyasztás, a termet önállóan is bérelheti.

Miért más, mint egy sima oktatóterem?

Mi hiszünk az élmény erejében, így alakítottuk ki ezt a stílusos, elegáns rendezvényhelyszínt is. Emberközeli, gyönyörű, kertre néző ablakok, természetes fény és jó levegő… Mindez Pesten, a város szívében.
A termek sokféle módon berendezhetők, iskolapadosan, színháztermesen vagy szabadon választott módon. A belső akusztika kiváló, nem kell feltétlenül hangosítás. A villában széles-sávú wi-fi elérés is van.

Kedvezményes teremárak

Sorozatos, visszatérő tanfolyamhelyszín tréninghelyszín foglalásra az áraink kedvezményesek. Munkanapokon további kedvezmények! Tréningcégek, coach cégek, továbbképző intézmények, iskolák számára partneri ajánlatot adunk.

Ádám Villa Tréningre
Ádám Villa Tréningre
Ádám Villa - Céges rendezvényekre
Reprezentatív hely a város szívében

Partnertalálkozókhoz, kisebb céges rendezvényhez ideális helyszín a csodaszépen felújított antik villa a Ligetnél.
Miért jobb itt, mintha vendéglátóhelyre vinné partnereit?
Garantáltan csak az jön be, akiket meghívott, nincsenek más vendégek, átmenő forgalom, vagy zaj. Diszkrét, kellemes és zárt környezetet biztosítunk

A villa azok számára egy gyöngyszem, akik minőséget, és a legszebb magyar nagypolgári hagyományt, a kifinomult stílust keresik.

Az antik stílus jól megfér a legkorszerűbb háttérrel. Igény szerint projectort, laptopot, presentert, WI-FI-t, pulpitust, hangosítást, extra fénytechnikát is biztosítunk.

Keresse munkatársainkat, segítünk megszervezni egy felejthetetlen partnertalálkozót, ami üzleti szempontból beragyogja cégét! Elegáns környezettel, lelkiismeretes és profi szervezéssel várja az Ádám Villa csapata!

Ádám Villa Partnertalálkozóra
Ádám Villa Partnertalálkozóra
Ádám Villa - Esküvőre
Budapest szívében, kerti szertartással, Neobarokk stílusú termekkel

Különleges esküvőhelyszínt keres a város szívében?

Az Ádám Villa olyan szép, mint egy ékszerdoboz! Klasszikus, romantikus stílusú termeiben kimondani a boldogító igent egy életre szóló emlék marad.
Esküvői terembérlés lehet csak a szertartás idejére is, de itt egyszerre meg is tudja rendezni az esküvői vacsorát, vagy az esküvői ebédet, vagy fogadást is.

Esküvőhelyszín, ami nem étterem és nem hotel?!

A villa csendes, saját ősfás, parkos kertben áll, 60-80 vendég részére ideális. Amennyiben igénylik, minden technikai eszközt is biztosítani tudunk a zenétől a kivetítőn át a hangosításig.
Adott minden feltétel: egy csodaszép épület és segítőkész rendezvényszervező kollégák. A többi az Önök kívánságán múlik, itt megvalósíthatja álmait kötöttségek nélkül professzionális színvonalon. A lényeg a rugalmasság és a minőség.

Esküvői zene, DJ, zenekar, műsor

Szintén nagyon rugalmas, Ön intézheti, akivel szeretné, vagy ajánlunk partnereink közül.

Esküvői video és hangfelvétel

Az esküvői fotóst, videóst is biztosítjuk igény szerint.

Az egyik legszebb esküvőhelyszín Budapest szívében, a Városligetnél. Az Ádám Villa a hagyományos eleganciát, romantikát és ragyogást kínálja a legmodernebb technikai háttérrel, lelkes és profi szervezőkkel.
Rugalmasak vagyunk, hogy Ön kötöttségek és kompromisszumok nélkül készülhessen élete legszebb napjára

Ádám Villa Esküvőre
Ádám Villa Esküvőre
Ádám Villa Esküvőre