Ádám Villa logo

Az őszi esküvő szépségei

2020. november 18.

Beköszöntött az ősz, egy ideje már tart az iskola, régóta túl van mindenki a nyári szabadságon, és az esküvői szezon is véget ért - azonban manapság egyre több pár szeretné az ősz romantikájában, szép, őszi fákkal és színes levelekkel övezett esküvői helyszín területén kimondani a boldogító igent.

Rengeteg előnye van egy őszi esküvőnek, többek között könnyebb a rendezvényszervezés: nem kell azon aggódni, hogy a násznép nagy része nyaral, és sokkal megfizethetőbbek a szolgáltatások árai is. Külön ajándék, hogy a hőmérséklet is kellemesen hűvös. Ez nagyban megkönnyíti a menyasszony dolgát, hiszen a nyári kánikulában rendkívül nehéz feladat az esküvő teljes időtartamát kibírni, ugyanis a legtöbb esküvői ruhának többrétegű a szoknyája, és még harisnya is szükséges hozzá.

A természet csodálatos hátteret biztosít az esküvői fotóknak: sárga, bordó, narancssárga és rozsdabarna színekben pompáznak a lombok, a Városliget nagy fái pedig különösen szépen mutatnak az ősz színeiben pompázva, ezért ez remek esküvői helyszín lehet.

Szervezze esküvőjét a Városliget közelébe, az Ádám Villába!

envelopephone-handsetmap-marker