Miért fogadna el tanácsot tőlünk?

Rendezvény szervezéssel foglalkozunk több mint 10 éve, több 1000 rendezvény megszervezésén és lebonyolításán vagyunk túl.
NEM, nem csak az Ádám Villában szervezünk rendezvényeket, ez egy általunk üzemeltetett rendezvényház, de bármely helyszínen állunk megrendelőink rendelkezésére.
Az elmúlt években rengeteg helyszínen jártunk és szerveztünk különböző eseményeket, rengeteg tapasztalatot szereztünk a helyszínekkel kapcsolatban.
Mely helyszín milyen rendezvényre alkalmas, milyen ültetéssel mekkora a befogadó képessége, milyen kiegészítőkre, technikára berendezésre van szükség?

Ismerjük a kritériumokat, hogy melyik rendezvény vagy helyszín engedély köteles, hol és mennyi idő alatt lehet beszerezni, mikor kötelező a különböző rend- és egészségvédelmi szerveket igénybe venni.
Gyorsan változó világunk rákényszerít minket arra, hogy folyamatosan tanuljunk és mindig naprakész tudással rendelkezzünk szakterületünkön.
Megszerzett rutinunkkal igyekeztünk összeállítani egy részletes helyszín-választási kisokost azért, hogy tapasztalatainkat mások is felhasználhassák munkájuk során és hozzájárulhassunk a rendezvényszervezési munkálatok eredményességéhez.

Időt és energiát spórolunk Önnek
Egy rendezvény megszervezésének első és egyik legnehezebb állomása a helyszínválasztás.

Partnereink a legkülönbözőbb kérésekkel fordulnak hozzánk nap, mint nap. Létszámok, ültetési formák, rendezvényelemek, programok elfér-e a helyszínen? megvalósítható-e? mi kell hozzá?

Mára már több száz rendezvényt tudhatunk magunk mögött, melyek rengeteg szervezési időt és energiát jelentettek a gyakorlatban. Hasznos tanácsainkkal ezt a ráfordítást szeretnénk megspórolni, lerövidíteni Önnek.

Az első lépéstől a boszorkánykonyha titkáig Tippjeink jó szolgálatot tesznek azoknak is, akiknek komoly fejtörést okoz a megfelelő színtér megtalálása, de azok is számos ötlettel lesznek gazdagabbak, akik már sikeresen átugrották a legmagasabb akadályokat is.

  • Kinek és mikor éri meg kibérelnie az Operaházat húsz millió forintért?
  • Miért érdemes olykor lecserélni a járt utat járatlanra, avagy meddig ragaszkodjunk kedvenc helyszínünkhöz?
  • Mit nyerünk, és mit veszítünk a kizárólagos megbízási szerződésekkel?
  • Mi a helyszín üzemeltetője és az ügyfél közötti együttműködés jól bevált receptje?

Többek között ezekre az izgalmas kérdésekre is választ kaphat, ha átolvassa gyűjteményünket, mely nemcsak hasznos, de érdekes is – nemcsak rendezvényszervezőknek.

Tudjon meg többet…
minden, amivel tisztában kell lennie, ha rendezvényt szervez és a helyszínválasztás előtt áll!
  • …egy rendezvényterem praktikus berendezési lehetőségeiről,
  • …arról, hogy hogyan is rejthetjük el a háttérmunkához szükséges területet a résztvevők elől,
  • Kiadványunk segítségével szélesebb rálátás nyílik egy rendezvény menetére,
  • Segítő kezet nyújtunk praktikus ötleteinkkel a rendezvény alapkövének letételétől egészen az emlékezetes végkimenetelig,
  • Engedje meg, hogy ingyenes összeállításunkkal mi is hozzájárulhassunk sikeréhez!
  • Tanuljon Ön is a mi tapasztalatainkból!